Friday, July 2, 2010

dapat kolej tp..

Saya dapat kolej. Kolej Mutiare. Dekat jewp nan umah sewa aku nie. Aku just x leh nak study nan dak kelas. Aku nak enjoy hidup aku sambil perform. Cane ea? Penah rase x pressure study nan budak kelas? Tatau nak cakap cane. Tp camtuh lah aku. Same lah cam member aku. Diaorang cakap aku dapat bilik ngan Nyah, budak kelas aku jugak =.=' Aku nak lari dari budak kelas, dia ade jugak kan? Tapi x pe lah. Mutiare macam rumah. Aku leh pegi study bilik orang. Tidow kat ruang tamu pon ley. Lagipon ade Pen, Khai and Auni kan. Diaorang boleh wat hidup aku happy. Terima Kasih kawan.






boleh x sape2 tolong suntikkan semangat kat aku? aku rase down dan aku tatau laa cane nak wat lepas nie. aku nak semangat cam sem 1 dulu. aku kena buat, please please. aku xnak ayah sedey. aku ade dy sorang jewp..

6 comments:

RuNNi said...

Go go emel... haha..

Ko bleh try mintak org bg semangat tp ko kene sedar semangat itu dtg dr hati ko sendiri...

hati yang inginkan kejayaan yang sedar akan tanggungjawab... yang mempunyai tujuan- setiap manusia ada tinggal nk carik je....

lynamalina said...

yeeee.. tengs khai.. aku down glew..

cik maisarah said...

emel, live ur life to the fullest! fuck wut ppl say bout u, kn?? :)

lynamalina said...

yes!! aku nak berdikari.. yes2.. fuck off!!

nif said...

go emel go..

kte sme2 support..

jemput dtg lepak umah anytime ye.. teman ak stdy smpai pagi..

=)

lynamalina said...

hahaha.. blew auni?

lalala~

Daisypath Anniversary tickers