Thursday, September 30, 2010

gerun

Saya susah nak senyum ke?
Saya sombong ke?
Sebab semalam mamat kat kedai burger cakap,
GERRRUUUNNNN..
tapi xtahu cakap kat Mira ke kat aku..
Xkan lah kat aku..
Dia tengok Mira pastu baru tengok aku cakap gerun..
HAHAHAHAHA..
Mira gerun ke aku gerun?

Muke aku at first sight memang sombong pon..
Ade aku kesah??
Dah x kenal wat lah care x kenal..
Hehe..

Realiti nye aku x sombong..
So, don't judge me if u don't know me..
Aku baek hati kot..
Hehe..

ps : Mira jugak yang gerun bukan aku!!

4 comments:

nif said...

haha.. dh ko tempek bedak sejuk tu byk sgt.. haha..

lynalike said...

hahaha.. banyak lah ko.. mase tu kat gerai beger depan abc boleh? xkan laa aku pakai bedak sejuk pulak?

chentamiera said...

apasal blog ko ni suka sgt kutuk aku???sengal ko....asyk nama aku jer yg kuar..haish

muka ko yg gerun la..aiyoo

lynalike said...

mmg ko patut dikutuk ko tawu?? ko sedar x??

lalala~

Daisypath Anniversary tickers