Monday, September 20, 2010

hati yang kau lukai.. hehe..

Hoishhh, x boleh nak post gune lappy aku.. Kenape ea? Terpakse turun bawah umah kak fatin gune lappy dy.. Nak study sini lah malam nie.. Pukul 8.30 malam sampai sekarang nasi goreng cili padi x habes habes lagi sebab makan sambil bace novel. Skip skip. Novel Cinta Dua Benua specially for Puan Rosnani Othman. 

Saya bace dulu ye makcik.. Hehe.. Hati hati saya bace supaye x rosak. Saya nak tahu jewp apew makcik bace nanti..

Saya x ready lagi.. X ready untuk menyanyangi dan disayangi. Saya budak budak lagi! 
Saya minx maap sebab pergi camtu jewp. Mungkin untuk sementara dan mungkin untuk selamenyew. We are totally different.


He always used my stuff that I have given to him
Almost everyday and everytime I have seen..
Fair Play, Polo wallet, Giordano Black and Grey, Giordano Red and White..
My picture too
But why I never trust him?
But why I always feel jealous? 
Why Amalina?
I don't know and I don't want to know..
All I wanted is study and friend with all people around me..
I love new to meet new people..
I love new things too..
And I don't want to think about it.
Not a single thing about him..
Because I want to smile and laugh like I always do..
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ya Allah, adakah aku perlu pergi atau hanya memendam perasaan?
Ya Allah Ya Tuhan ku,
Berikan aku kekuatan untuk menempuh semua nie.
Buangkan segala perasaan yang negetif dalam diri aku nie.
Lenyap, ditelan mase. Jadikan lah aku insan yang sentiase berfikiran positif.
Amin~

Like what Fatin always says; Until you see with your eyes..

ps : I know Allah will prove to you if the person is sincere or a liar slowly.. InsyaAllah.. Xrugi percaya kan orang.. What goes around comes around.. But I need some times..

7 comments:

Anonymous said...

jgn pk benda yg anda x sepatutnya pk..

mane lagu gedix2 2 ek??nk dgr lagu 2...

srikandi mie said...

amin~masa penyebuh segalanya,..;)

keep smiling for the next day sis,..!;D

lynalike said...

encik anonymous, nak dgr lagu sila download sendiri.. bnd tu dah rosak.. cane saya nak percaya awak.. cube awak gtaw saya?

mie, yep2.. i'm happy today adekkk..

cik maisarah said...

i do trust u. jage apat! (:

lynalike said...

wakaka cik maisarah oiii.. xtakot sy flirt apat kew? nak kasi sy jage apat pulak.. nanti apat fall in love kat sy? haaa, jage lah sendiri.. tgk2 kan boleh lah.. jangan riso lah, sy rase apat tu serious ngan awk k.. lagipon sy anggap dy mem bek sy jewp.. sume mem laki sy kat sini sy anggap n lyn cam abg sy jewpp.. okey??

Anonymous said...

mak cik!! x pon opah..haha

lynalike said...

no more oppa over here..

lalala~

Daisypath Anniversary tickers