Tuesday, September 21, 2010

Oh today is my HAPPY day..

Hari nie saya happy.. Yeyyyy.. Saya tatau kenape.. Tapi sejak dua menjak nie saya happy.. Saya nak macam nie selamenyew BOLEH x? Please please..

Kelas Highway ;
Kacau Shahwal dan Cik B.. Oww seronok, memang x ngantok lah! Dan menggedik dengan my clique..

After Class ;
For treasure hunt this sunday, we named our group as the HOT CHICK.. Hehe.. Ini idea Cik Nur Amira Hassan ea.. Saya cipta moto saja dengan gaye gediknyew..

the HOT CHICK
-all eyes are on us-


Hari nie saya happy.. Tatau mane saya dapat tenage untuk menggedik vigirously hari ni! HAHA. I love to laugh-lah. I love they love me to gedik. Adew orang nak cakap I gedik ke? Adew aku kesah sekarang? Adew aku gedik kat korang? Xde kan? Aku gedik ngan clique aku jewp okey?

Saya siap menggedik in English lagi.. MUET mood kan..

Kakak cakap, "Amal blew cakap English siap tangan tangan gaye gaye sekali"

Tu lah gedik sejati akak.. Hehe..

Most of my clique, the HOT CHICK clique sume banyak skandal nyahhh.. Awww :P
Sebab tu kami panggil kami hot chick.. Wakaka.. Do I need to do the same things babe? To approve me as your clique? Geli glew.. Okey, ni mmg gedik habis.. Jangan tiru aksi mereka.. Who cares?

After Lunch time ;
Fokus fokus study ngan study-mate kat library. Xde mase nak menggedik.. Shhh..

Kelas Lab Survey ;
Buat lab stadia hari nie dekat padang sebelah Pusat Islam. Saya rajin hari ni dan x saya x tahu kenape mereka x marah marah saya. Dan mereka sangat baik offer nak pegang staff and I manage the theodolite. Saya pon mmg malas nak bengang ngan dorang, malas nak ganas ganas ngan dorang sebab saya HAPPY hari nie..

Lepas Lab ;
Tunggu the clique abesh kelas pukul 5.. Lapar gile padahal dah lunch.. Pegi kolej makan nasi, sambal belacan, ayam goreng, sayur petola.. Woaahhhh, S.E.D.A.P.. Makan sorang sorang.. Semayang tidur kejap sampai pukul 5.. Banyak makan woo.. Suke suke suke.. Kalau aku x abesh makan kat sini mesti dorang pelik.. Semalam memang x abesh lah lunch kan..

Night night ;
Beli nasi lemah RM1.50.. Hoishhhh, penat aku nak habeskan.. Ni korang punyer pasal lah orderkan aku yang banyak nasi.. Aku nak makan yang singgit pny patutnyew.. Seb bek aku dapat telan gak! Hehe..

ps : Kalau adew sape sape yang buat saya happy, terima kasih.. Sayang awak.. Wakaka..


Saya dah xnak fikir bende tu sampai bile bile dan kita macam nie sampai bile bile boleh Encik Anonymous?

4 comments:

chentamiera said...

ala....ko makan habis x??sedap kan nasi lemak tu..??haha.padan muka ko

lynalike said...

HABES kottt.. aku kan.. sape xkenal..

cik maisarah said...

happy always... nak join gak :(

lynalike said...

join apew?? jum3.. menggedik jum..

lalala~

Daisypath Anniversary tickers