Friday, October 1, 2010

final !

Jadual final besh! Terbaekkk! Tapi mesti sampai aku dah muak study! Okey, kite out-ing lah ape lagi kan.. Gap jaoh jaoh punyer.. Kalau x perform aku x tahu nak cakap cane.. Gudluck to EC110 candidates! 


Tengok budak hotel bergaye, kitaorang pon nak! Tapi kalau kitaorang pakai skirt ke pakai yang vogue vogue mesti dorang pelik! Dorang mesti cakap over pulak. Sebab budak Engineering.. Terlalu rock.. Ishhh! Xbest. Budak Engineering pakai t shirt, jeans and sneakers jewp. Busan jewp. Padan lah budak Engineering pandang budak hotel jewp kan. HAHA. Lagipun nak pegi site pakai skirt ke cik kak? 


Plus, budak kelas aku kuat condemn. Pakai selendang cakap pakai tudung balut mayat. Pakai ni x sesuai, pakai tu x sesuai. Amboi! Dorang laki aku ke sekarang? Concern sangat. Ishh! Pakai wedges pon cakap nape aku nampak tinggi. Suke hati aku lah nak pakai wedges kasi nampak tinggi ke pendek! 

6 comments:

Anonymous said...

anda mmg pendek..trima kasih..haha

lynalike said...

ni mst budak gedik nie!! hoii!! u tu pendek xtawu kew?

Anonymous said...

u paras ketiak i..sape lg pendek???*wink wink*

lynalike said...

hoiii.. paras telinge u kott.. u silap awek nie!! hoishhh..

chentamiera said...

nk pakai blusher lagi la..haha..
tapi karang kene kutuk lagi..ape cer??huhu

lynalike said...

pergh! setakat blusher aku x heran mira!! aku nak ko pakai eye shadow skali.. aku x de mekup.. nak skettt

lalala~

Daisypath Anniversary tickers