Saturday, October 9, 2010

Hari ni masuk hari kedua aku demam.
Bile malam je dia panas. Kenape?
I'm not fully recover yet.

Thanks to my parents for worried about me.
Macam mane nak duduk jaoh jaoh ni?
Manje sangat Amalina nie.

Thanks to my friends who take care about me.
Manje lagi nak ngadu ngadu kat dorang.
Thanks for excluding me to do power point.
Memang blur gile aku time present tadi.

Thanks to as, kakak, qila, mira, z and nyah for caring about me.
Serious x tahan. Demam sekejap sejuk sekejap kebah.
Pastu muntah bile percubaan untuk makan roti kakak.
Nasib baek korang terangkan kat aku camne nak buat column taking off
And estimating.
Tu pon xtahu lah aku jawab cane. Tawakal je.

Thanks to virus Nyah. Nyah demam x teruk tapi aku?
Memang LEMAH lah Amalina ni. Nampak je cam kuat. Ke?
Yelah sebab tidur pon x teratur sekarang.
Penat penat penat pastu tetibe virus Nyah melekat
Memang teruk lah. Macam nie ke Engineer?
Dah lah LEMAH awak tu. Sikit sikit nak nangis. Engineer ke?
HAHA

Counting days to have a trip to Langkawi
Yeyy. Nak enjoy sepuas puas nye.
Nak lupekan segale nye.
Sebelum mulakan segalanya.

The most important, thanks to God
For this fever. Maybe ade hikmah kan.
Kalau x sehat jugak, suruh member hantar pegi klinik.
Tomorrow.
Bye, ade homework design nak kene buat jugak
Nanti ngamuk Puan Ruqayyah.

Ops, lupe!
Sorry sebab sensitif lebih
Memang lah orang sakit sensitif lebih lah
Especially Mira
Aku tahu ko nak gurau gurau
Tapi xsehat kan
Nak nganjing korang pon x larat.


Presentation kte worst gile.
Aku time tu memang xde prasaan.
Nervous ke ape.
X rase pape.
Hidup pon dah x teratur.
Baju melambak x basuh lagi.
Meja aku dah bersepah.
Katil dah rindu aku.
Ishhh!

4 comments:

chentamiera said...

alala....relax la makcik...
ada aku kisah??
haha....xkesah pun...hmm tp aku lupa lak sesuatu..
msa aku sakit ko nk smack down aku kan...hahahaha....so skrg cik amal, izinkan saya smack down anda boleh??
muahahaha......(just kidding ;p)

my sara said...

get well soon!

Anonymous said...

hurm..kalau lps 3 ari x oke g la check..mane taw denggi ke??
nanti kene cucuk berbotol2 air aw..haha

lynalike said...

mira : eleh, ko jage ko blew aku dah sihat betol2!! hahahahaha

mai : tengs

abg anonymous : dah sihat dah :P

lalala~

Daisypath Anniversary tickers