Monday, October 25, 2010

Satu paper habes. Tinggal 4. Dan condition nye ********* Sekarang nak fokus dekat Design. Ape nak jadi ngan saya nie? Main main ea! Main main! Ishh! 


Jeles ngan orang orang kaye kan. Orang kaye sejak azali lagi. Tengok badan dorang. Pergh! Terbaek. Xde calar langsung. Sikit pon aku rase xde. Dari kecik parents dorang jage macam menatang minyak yang penuh. I mean kalau luke sikit ke ade parut sikit ke dorang ade duit nak beli ubat yang berkesan. Ubat yang mahal. Any treatment yang mahal mahal dorang boleh wat ngan petik jari jewp. Everything they got in their life. Stuff dorang semua mantap mantap. Xde yang kat pasar malam tuh. Baju stok ratus ratus mane main puluh puluh nie. 


Tapi aku lagi sukeeeeeeeeeeeeee kawan ngan orang kampung. I mean orang orang bese cam aku lah. Dorang banyak pengalaman. Kaye tapi x happy ape gune? Kaye tapi gunekan duit untuk bende bende haram ape gune? Nauzubillah..


So, in conclusion, there no need to be jealous lah. Kan kan?


Tunggu jugak sampai pukul 3. Xde jugak memang majuk betol betol. Hurm :(

6 comments:

Anonymous said...

da ade kan??haha

lynalike said...

adeeeeeeeeeeeeeeee.. heee~

Apis said...

xperlu cemburu :)

lynalike said...

haha. knp pulak?

ryusaki said...

pheww~~akhirnye ade gk die..

lynalike said...

ko pulak yg riso nyah..

lalala~

Daisypath Anniversary tickers