Wednesday, November 24, 2010

tudung !!

Nak pakai tudung macam nie. Nak nak nak beli. Hurm..... 


Tapi tapi.. Xde wit. Geram gileeeeeeeeeeeeeeeeee. Urghhhh ! Nak jugak. I kurungkan diri xboleh keluar sebab x de duit. Duduk rumah diam diam Amalina! Nanti kalo aku kua, ade orang bising nanti dia cakap, "cakap xde wit, kua jugak!!" Sebuk jewp. Kalo ade orang blanje baru boleh keluar. Sape nak belanje? HAHA


Disebabkan kegeraman aku message Myra. Nak macam tuuuuu. Nak pegi Jalan Tar. OMG please turun kan duit banyak banyak nak beli tudung. Hehe.. 


Senang pakai tudung ni sarung jewp. Kalau orang datang pon sarung jewp. Tu lah, tengok jewp laa. Xde wit punye pasal. 


Eh, tudung macam ni ade saiz ke?

8 comments:

chentamiera said...

tudung saji pun sarung jugak..haha..atau pun pakai ank scarf je..macam mkcik2 tu..senang.jimat wit xyah beli baru..hihi

lynalike said...

otak kau! nampak leher!!

srikandi mie said...

ade size la sis,..;) dari S sampai XXXL pon ade tau,..;p

senag nak pakai kan kalo men sarung je,..hehe touch up cket2 dah settle,..

kalo nak cari area s.alam,..area sksyn 7,..yg ade restoran hakim bagai tu,..

cari kedai arked desa,..tu kawan mak mie,..

dye ade jual plus buat sendiri,..harga pon ok la kot,..;p

affordable,..;)

n kalo nak beli,..pilih kain lycra,..kain tu sejuk,..sama stndard ariani,..;)

lynalike said...

woaa.. gile lah. nak besar2 watpe?
affordable tu bape? I want rm10 only. hahahaha. quality with less price. ariani mahal kot!!

miss asnida hani said...

jalan tar la murah. sepuluh hengget je.. dulu2 aku selalu beli..:P

sekrg xde da nak beli. pakai ape yg ade je dlm gerobok tu.

Ryusaki said...

ko nk y ariani tu wtp?? tu mmg cekik darah owh. ko crk saiz cm akak la, M x salah ak.

lynalike said...

as : tawu tape. hahahaha.. rindu x??

nyah : izdi da jnj da nak bg aku tdg tu.. wakaka.. sbb kalo aku duk kolej aku nak jualkan tudung akak dy tuh.. hehe

srikandi mie said...

jgn beli kat ariani,..mmg mahal,..haha~~

cuma kalo nak pilih kain lycra tu mmg best,..but ape pon ok sebenarnye,..hehe~cuma kena pandai pilih,..;)

lalala~

Daisypath Anniversary tickers