Tuesday, December 21, 2010

larh yeke ?

Larh, nak jadi lecturer at least kene ade PhD ke ?
Dr Ir Amalina Ishak ?

Haha. Macam impossible je nak dapat Ir.
Perempuan kan..

10 comments:

hiro said...

it not possible..it difficult..keh2

Anonymous said...

"Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing" (Muhammad Ali, American Heavyweight boxer)

lynalike said...

okok..

encik anonymous : copy paste tang mane?

Anonymous said...

ala same je kalau i tulis..dari penat menaip baik i copy je..haha..

lynalike said...

pemalas.. mane quote nie dapat?

Anonymous said...

ala ade je lecturer tempat wa ade ir. dr.... pompuan lak tu

lynalike said...

ohh.... dah kawen ea? nak jadi ir? dah laa lembikk. hahahaha

rauna said...

nak jadik ir kene handle projek lebih drpd rm 500,000 kalo x silap.. tu salah satu syarat r

lynalike said...

oh, mesti byk rasuah disitu. sigh.

rauna said...

aah rasuah ni bese je... mase wa keje part time maintenance machine aritu, gua ade gak dengar2 yg bos wa tu nak bg rasuah hahahaha

lalala~

Daisypath Anniversary tickers