Tuesday, April 19, 2011

saya akan rindu kamu sayang sayang :DD

Tak lame je lagi aku nak habes diploma. 3 tahun dengan budak kelas C sampai dah jemu, tapi x jemu lah sangat dah ade geng baru. Aku memang cepat busan pon! Mintak maap kawan. Asalkan aku x lupe korang sudah lah kan kan?


Project siap, MPG pon sudah kan. Gaduh sudah, nangis sudah, marah sudah. Lepas ni final lak. 3 paper je. Wuuu ~ Tapi thanks lah kat kawan kawan aku, dorang sembuhkan luka luka yang membuatkan aku sedih selame ni. Starting semester 4, aku jatuh tapi dorang hulurkan tangan untuk naik balik. At least x repeat and fail. Alhamdulillah. Banyak faktor yang buat aku terluke.


Sem ni ade housemate yang macam family. Aku cerita macam macam dengan dorang. Macam adik adik aku. Seronok, ade adik beradik perempuan. Boleh kongsi baju, barang barang and makanan. Wewitt ~ 


Lepas ni x tahu lah Allah nak tentukan hidup aku ke mane. Aku redha je ape ape rezeki yang Allah bagi.


Haritu Majlis Pra Graduan Fakulti Kejuruteraan Awam, x caye aku pakai dress camtuh. Aku kan ganas. Tapi sebenarnye aku suke bende bende camtuh. Kalau aku kaye memang aku beli semua bende bende membazir tuh. Tapi sekarang duit aku habes ke makanan je.


Haritu aku macam x selesa jugak dengan diri aku. Xbiase kan pakai camtuh. Tapi asalkan aku dapat pujuk seseorang yang dah lame dengan aku. Seronok seronok. Kitaorang dah macam dulu :DD


Lepas ni mesti aku rindu korang korang sume kan kan. Walaupon certain perangai aku xsuke. Tapi aku pon ade keras kepale aku. Semua orang ade silap kan. Aku sayang Nur Aqilah Huda and Nur Amira yang sejak akhir akhir ni dorang yang dengan aku. Yang lain sayang jugak. Hee :)))

2 comments:

Cik Miera said...

haha syg ko jugak la budak...

lynalike said...

hehe.. lame x berblog.. yayang, gudluck taw.. hope kte lepas dip ni dengan flying colour.. amin, insyaAllah.. muahhh!

lalala~

Daisypath Anniversary tickers