Sunday, August 7, 2011

sepi

Hari ke-6 duduk dekat Kuantan. Macam macam dah jadik. Happy. Takut. Itu yang dapat aku describe selame 6 hari duduk sini.


Happy sebab aku ade kawan. Serious sedetik pon aku x rase busan. Anak anak sedare aku banyak menghiburkan hati aku. Dorang layan aku. Mule lah aku rase nak buli anak anak sedare aku. Aku kan Mak Su. Ahaha. Buat perangai jek aku tinggi suare sikit. Ceitt. Macam garang sangat aku ni ye. Nset aku toksah cakap, asyek nak kene charge jek kan. Si pendek asyek maen nset aku. Last last lantak ko situ, aku xnak charge dah. Xde sape pon nak contact aku gune celcom. Macam tu lah kot kalau anak anak buah aku dah besar kan. Dengan bergaduh tumbuk nye. Memang aku tengok jek lah kan. Xmampu buat ape ape. 


Kadang kadang kitaorang bukak pose kat padang. Macam dataran kat Shah Alam tu. Dekat sini aku jadik fashionable sikit. Sebab ramai yang jadik perunding imej. Hehe. Nanti baju raye aku mungkin pelik pelik sikit dari biase.


Dekat sini aku asyek nak makan memanjang kan. Ops, kantoi xpose. Aku dah pose lah. Aku cakap dengan dorang kalau aku makan banyak banyak tu maknenye aku happy. Kalau xmakan, sedey. Maknenye aku happy lah, xde bende nak pikir. Happy + xlonely. Kalau sorang sorang memang aku kurang selera makan lah kan.


Aku bagitahu semua orang aku nak datang Kuantan nak carik ketenangan. Memang tenang betol, memang dah x pikir ape dah. Soryy dekat kawan kawan aku diam menyepi. Cakap nak carik ketenangan, kenelah menyendiri. Orang cakap bile hati dah keras, dia akan jadik sekeras batu malah concrete yang boleh buat stress test untuk menguji kekuatan concrete tersebut. Errkk, tawu lah civil. Xpayah nak bajet hebat. Pakai hentam jek pon. Ahahaha. Aku ni sekali orang buat aku, memang x lah aku nak kawan dengan orang tu. Aku memang selfish. Aku akan ingat sampai aku mati even aku dah maapkan.


Nak letak gambar. Tapi gambar aku buke kat padang tu kat nset anak sedare aku lah pulak kan. Okay lah. Till then. Live life to the fullest ;D


ps : Nanti letak ek kalo rajin. Ahaha. Thanks for reading ;p



4 comments:

Cik Miera said...

eceh akak fashionista... haha.. gedik la melarikan diri jauh2.. cepat balik..!!

lynalike said...

erk.. nanti laa.. nak menyendiri lg.. sorry laa.. korg wat laaa bebuke pose same2.. plan laa.. aku tatau alek bile ag..

aqila said...

amal gedix..ahahaa...bile nk balik weyh!

lynalike said...

ko xbls mcg aku pon.. mls laa nak balik..

lalala~

Daisypath Anniversary tickers