Thursday, September 22, 2011

teringat

Alhamdulillah, kawan saya Wan Salleha Ariffin dapat sambung belajar dekat UiTM Shah Alam. Dan kelas dengan saya hendaknya.


Saya cerita lah serba sedikit tentang beliau.


Wan Salleha Ariffin, ex-school mate saya. Sekarang mesti lah jadi university-mate kan ? Dan juga classmate akhirnyeeee. Wan ni antara orang aku sayang waktu form 5. Malas nak lepak bilik aku yang cerok Tok Kun tu! Saya lepak bilik wan yang dimana terletak sebelah bilik Ecah, kawan yang saya sayang jugak.


Cukup lah!


Tapi dekat sini ramai sangat ex-school mate saya ni.


Tadi aku dengan wan mengimbau cerita sekolah kitaorang. Benda benda yang aku buat yang nakal nakal tu terus aku teringat. Tapi wan lagi master lah bab bab camni ni. Ahahaha. Aku mase form 4 cukup lah, form 5 taubat nak SPM.


Ekin ex-classmate saya mengigatkan kesah saya waktu di sekolah dulu. Lepas kelas, Asnida Hani dan Nur Aisya lah orang orang yang selalu berlumba lumba dengan aku pegi DS (Dewan Selera) Untuk pengetahuan saudara saudari, kami orang pertama yang sampai kat sane daripada seluruh penghuni penghuni sekolah yang ada.


Asnida Hani tengok lah ni!! Rindu zaman sekolah~

PS : Banyak banyak kenangan, Muar paling menarik dan besh kenangannye. Rindu hidup dekat maktab walaupon macam penjara~

2 comments:

miss asnida hani said...

awwwwww.. rindu jugak. :(

lynalike said...

:( sangat! nak balik ke zaman tuu!

lalala~

Daisypath Anniversary tickers