Monday, August 23, 2010

one little of tear

Lepas test khamis malam jumaat alek shalam.. Semate-mate nak hantar as nan jumpe and cyg sy oke.. Ponteng kelas jumaat.. Kelas design, tutor design, kelas structure aku ponteng sebab bende nie.. Pagi2 jumaat lagi fauzi dah mcg aku cakap aku dah kene 2nd warning.. Sebuk jewp nak gtaw2.. Dia mmg sebuk kalo aku xdatang, ade jewp komplain dy.. Suke hati aku laa.. Ini first time aku dapat 2nd warning.. Kalau ayah aku tawu mesti dy marah aku.. Haishhhh, Amalinaaaaaaa... Ape nak jadi ni?? Aku budak baek, ayah xkan expect aku dapat warning2 nie.. Ayah, mintak ampun.. Lepas ni owang pegi kelas hari2.. Lecturer x besh ke, bangun lambat ke, owang pegi gak ek.. Owang tawu walaupon ayah xnak pressure kan owang tapi dalam hati ayah nak sangat2 owang wat ape yang ayah nak.. Owang janji owang xbuat ayah terkilan k.. Owang mesti dapat untuk ayah..


emel, as, mai

eh, korang pasan x macam susunan gambar kite time form4 kelas lame yang aku kasi as time as fly tu laa.. Hehe.. Friends Forever.. Seb bek sempat jumpe ko as.. Kalo x, xberbaloi aku dapat 2nd warning, xberbaloi aku ponteng kelas, xberbaloi aku datang dari jaoh.. Terharu x? HAHAHAHA! Ko nape pelok aku lame2 time tu? Sedeh aku taw.. Ko kuat lah, aku yang nangis lebey2.. Hehe.. Abesh bengkak mate aku.. Aku sayang kawan aku nie.. Sayang sangatt..

Esoknye, jumpe cayang saye :)))) Sedeh jugak sebab lepas nie dah xjumpe setahun.. Dia nak pegi mane? Adew laa.. Dapat jugak kasi perfume fair play tu.. Wangi2.. Tergode i.. Lepas nie dah xley kua same2.. Gelak same2.. Tengok wayang same2.. Beli baju same2.. Majuk yang penting.. Sorry sebab suke majuk.. I akan ingat kat otak selalu.. Xsabar tunggu raye tahun depan.. Hehe.. Penat lah nangis utk korang tapi sedey.. I xlupe sume pesan2 u oke.. U ingat gak taw pesan i.. I'll miss you.. sayanggg awak <3

4 comments:

Anonymous said...

takde citer sal aq yg comel pown ?? :P _maimai_

lynamalina said...

zam mai ke nie?? adew gmba ko sudaaa laaa... hahahahahaha.. ko suke ea duduk uma aku?? abesh laa nenek aku dah berkenan.. macek aku pon.. :PP

ryusaki said...

hukhuk;<

lynamalina said...

huk3 :'((((

lalala~

Daisypath Anniversary tickers