Wednesday, August 25, 2010

taske

Amalina, jangan think negetif.. Don't don't.. Xsuke jeles.. Haishhh.. Taske taske.. Dah laa susah nak contact okey.. Ikut cakap Fatin, selagi kita xnampak ngan mate kite sendiri terus percaye percaye dan percaye.. Dan jangan pikir bukan-bukan.. As long as you need me, I'll be by your side.. Sampai dah nampak ngan mate pale sendiri.. Sampai dah adew statement statement yang keluar dari mulut beliau.. It is proven.. Blaja sabar Amalina, sabar.. Aku sendiri pon banyak kawan laki.. Ni kan beliau.. Bak kate Ama, aku pon same jewp ramai kawan laki.. 


Okey.. Okey.. Fine.. Aku akan percaya dan sabar.. Aku ingat sume kate kate beliau.. Adew hikmah Encik Busy pegi jaoh2.. Aku pon dapat fokus study kan.. Study study study.. Jangan pikir bende bende nie.. Let him be.. Nanti masing masing dah berjaya baru lah syok en.. Ni pakai duit pon duit rakyat.. Pastu malas nak pegi kelas.. Pastu kene 2nd warning.. Sikit lagi kene barred haa untuk ambik exam.. Tanakkkkkkkk.. Aku xnak repeat.. Nak abesh sem dah nie.. Nak masuk last sem dah next year.. Jangan carik masalah..


Hari ni memang senyap lah handphone aku kan.. Nak tawu sape jewp mcg aku? Celcom and Pn Suhailah boley x? HAHA! Dah cuak dah lecturer mcg aku.. Aku rase baru sekali aku ponteng kelas dy sebab aku nak balik hari tu.. Xkan aku kene barred lagi kot.. Rupenyew sebab test aku termasuk kat kelas En Jai.. 


Balik dari kelas tibe tibe tengok laen macam jewp rumah aku kan.. Rupenyew malam tu mereka bergaduh gaduh pasal ape ntah.. Pelik aku nape aku x dengar diaorang menjerit jerit.. Penat sangat kott.. Nape nie?? Aku xnak terlibat.. I want have a happy life.. Xnak masuk campur.. Xnak sedih sedih lagi okey.. Pasal member nie kasi macam macam kat pakwe dy pon jadi isu ke?? Aku yang macam macam ni x de hal pon.. Dengki dengki.. Jangan laa kaco hidup orang.. Kite datang sini nak blaja kan? Kalau setakat jeles kat pakwe orang tolak tepi lah.. Sebuk jewp nak carik ramai ramai pakwe.. Biar lah.. Their life kan.. Kite nie sape pon? Xde kaitan..


Apesal abang second aku add aku? Xboleh aku nak jiwang jiwang.. Nanti kantoi.. Abang aku yang laen lepak jewp.. Shhh..




ps : macam nak deactive facebook jewp.. senang x payah remove remove.. tapi nanti kalau adew
      kelas ganti tatau pulak.. haishhh.. :((




venue : route69
mood : pedulik ape aku..
aku nak pandai.. 
study jum..

3 comments:

ryusaki said...

hahahaha..
be strong dear..
jom la kte sme2 k
pas raye da brato2 test
hukhuk;'<

chentamiera said...

oh cik amal....betul tu..
meh la kiter blaja rajin2..
fokus3......

lynamalina said...

ye kawan2.. study study.. mase depan kite adew sape2 tolong? xkan.. dalam test, exam xde sape pon tlg..

lalala~

Daisypath Anniversary tickers