Tuesday, August 17, 2010

Tensionnn laa minggu nie adew 4test.. rabu kames ahad.. Rabu dah laa design.. Pening2.. Kames okey kot lab.. Ahad adew 2 pulak.. Survey nan Hydraulics! OMG! Letih pale otak aku.. Tolong laa.. Aku nak study lepak2.. Aku xnak kasi otak pressure.. Aku xnak tido lambat2 dah.. I want to do, relax and success.. Adew tips x? Dengan Civil Engineering Quantities adew assignment plak.. Individual!! Penat laaaaaaaaaa.. and penat tengok orang laen lagi atas dari kite.. Xnak, nak wat ikut kemampuan aku!! Tolong jangan terlalu letakkan harapan terlalu tinggi Amalina.. Jangan sampai pressure, stress.. Nanti otak ko sendiri jem!! Relax2 sudaaaaa..




Nape orang x caye aku boleh setia nie? Aku xpenah pon suke 2 3 4 5 6 dalam satu mase k.. Nape sume nak kasi aku down nie? Nape sume nak kasi aku pikir bukan2 nie? Apew punyer kawan ntah.. Dorang macam cabar aku jewp.. Ingat aku jahat sangat ke? Haishhhh.. My heart has one portion only.. The one and only.. Yang laen2 member.. 






6 days left before mr busy go..
3days left before my bestie go..
huk3..sob3..

4 comments:

srikandi mie said...

wish u all the best sis,..;)betol betol,..stdy tak boley pressure sgt,..naty migrain,..;p<---utk statement pertama,..


utk statement kedua--->setia?huuu~~bukan senang,..tapi TAK mustahil,..sebab mie pon setia,..haha,..masok bakul angkat sendiri pulak,..!;p btw,..tak de sape boley halang akk kalo akk betol2 nak,..even ur best fren pon takkan mampu nak halang kalo diri sendiri dah sayang ssorang,..dorg boley cakap,..tapi dorg tak rase pe yg kita rase,..cam ne susah nya nak tanggung semua tu,..bila akk setia,..akk tetap kena bersedia utk dilukai,..coz kdg2,..apa yg kita tunggu,..apa yg kita nak,..tu la yg kita tak dpt,..jadi ssorg yg paling memahami dlm hidup dia,..jadi ssorg yg paling sabar menerima ape pon keputusan,..wlupon kptsan tu bakal menyakitkan hati,..tu yg mie blaja selama kenal dgn asra,..sbb mie rase akk pon tau cam ne kisah ktorang,..;)

*bukan senang utk kita lepaskan org yg betol2 bertakhta dalam hati,..even dye bukan milik kita,..dia tetap ada tempat yg tersendiri kat hati kita,..*

lynamalina said...

wooo panjang nyew.. hehehe.. ssh2.. tp smp kte xdpt bnd tu baru laa kte beralah kan? hihi.. selagi kte maseh single, selagi tu laa.. hoho..

srikandi mie said...

yup,..sampai kita tau yang akhirnya kita kena berundur demi kebahagiaan dia,..n walaupon hati kita sakit tok terima keputusan dia,..ape pon,..u've to be strong,..hehe~

p/s;mie nanges guling guling dulu baru boley tabah,..tu pon mak banyak advise,..plus my best fwen yg tak penah jauh dari mie,..;p

wish u all the best sis,..;D

lynamalina said...

boleh2.. asra tu slalu down kan akak.. siutt glew.. dy xknal sape dah bsg.. haishhh

lalala~

Daisypath Anniversary tickers