Wednesday, November 17, 2010

happeeeeeeeeee :)

Yes, alhamdulillah. I nearly reach the star. The biggest dream of my life. And I am happy. 


Senyum sampai telinge. Tidur dibuai mimpi. But, don't too much Amalina. Belum lagi tau sayang. Belum belum. Nak je message ayah sekarang. Xpayah lah. Surprise lah baru best. Hik hik. Tunggu tau ayah. Nanti ayah pun senyum same same kite. Orang first yang tahu makcik saya sebab dia je yang ade kat bawah tadi. Heeeeeeeeeeee~


Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah.


I know you always hear my dream, my tears. Mommy, seeeeee me ! I can do it. 


Hari hari ayah message kite. Selalu update kat kite dia buat ape. Haha, lawak lah ayah ni. Comel lah. Ayah, I can do as what u did lah ayah. 


Ape ape pun jalan yang kite pilih mesti mahu ikhlas, baru lah hidup diredhai xde kesukaran untuk jalan seterusnya walaupun pelahan pelahan. Yes, I know daddy. Even, bende tu bukan bidang professional macam orang lain, bende tu kite buat adalah di jalan yang halal.


Ayah, cepat lah balikkkk !



6 comments:

chentamiera said...

ko dapat ape wei

lynalike said...

adelaaa. ko bace laa.. bile dah betol2 dpt aku gtaw ko. bkn stkt ko. satu uitm. bahahahaha..

Anonymous said...

pe die amal???

lynalike said...

shhhh ! haha

nif said...

emel mende?? nk tau!

lynalike said...

hahahahahahaha. adelaaa~

lalala~

Daisypath Anniversary tickers