Thursday, November 18, 2010

sorang jewp

Alaaaa. Esok duduk rumah sorang sorang. Busan gile. Ish. Nak pegi rumah akak lah camnie. Padahal 'I am not afraid to walk this world alone' Tapi yang best nye dah dapat permission bawak kete makcik aku. Muahahahaha. Mulelah aku nak wat keje aku. 


Eh eh, jangan fikir aku jahat ea. Aku nak pegi tempat aku belajar cuti sem lepas sambung belajar lagi okey? Nak consult orang tu pastu balik lah. Pegi cuci kereta. Amek hati sikit lahhhh. 


Psst psstt kawan kawan, boleh pegi rumah kakak lah sabtu ni macam ni. Betol x? Alaaa ! Damnnn ! Tapi kan. Dorang balik sabtu. Ape lah lambat sangat kakak kakak kawin. Jumaat lah kawen. Nampak nye jumpe Kila jewp lah esok amek barang aku.


Mesti aku kene buli masak gemok gemok kat rumah nie. Eee, xkuase aku.


ps : one more step to complete the dream..

8 comments:

miss asnida hani said...

memasak is addictive okay~!!! aku rasa mcm nak memasak hari2.. best2

chentamiera said...

ala..pakai je la...hihi...jumpa kila amik brg pe?nk ikot

lynalike said...

boleh jadi bibik aku as. hahahahaha. aku suke gak sbb ikut taste aku. aku nak makan cane ikut suke aku laa kan..

banyak lah kau. minyak tol bayar nak ikut. padahal kat sec18 jewp. nak amek ko lagi kan kat klang sane pastu patah balik shalam pastu patah balik klang. pergh. exhausted ! ko ingt best sgt ke bwk? ko lah bawak. teheee :)

chentamiera said...

on jer..haha...ala...korg nk g mana?

lynalike said...

aku nak amek buku2 aku jewp laa.. nak jugak ikut. gedik tol. pastu aku balik lah..

lynalike said...

aku nak amek buku2 aku jewp laa.. nak jugak ikut. gedik tol. pastu aku balik lah..

Anonymous said...

pe lmbt nyer... dtg tau ari sabtu nie... leh bwk kete makcik linda un.. hik3..dtg la ngn qla, mira, nyah n zakiah...hehehe.... ;)
tau jln umah x??? kalo xtau roger k..

lynalike said...

fyi, BUKAN makcik linda. ni makcik len. aduyai. ni kat shalam bkn nilai.. x, suh pejal dtg uma amal.

lalala~

Daisypath Anniversary tickers