Saturday, December 25, 2010

masalah

Hari ni mood aku fluctuate ( akibat daripada banyak sangat wat writing task ) Petang tadi hati ni gembira lah kan, chat ngan Asnida Hani etc etc. Sampai aku bersemangat nak buat sume keje keje. 


Ade 2 bende yang wat emosi aku terganggu. Aku marah betol kat orang yang down kan aku. Ya Allah, sabar Amalina sabar. Mungkin ini cabaran. 


Condition family aku unik, x same macam family normal. Aku bersyukur aku masih ade abang yang sentiasa support aku walaupun kadang kadang suke sangat marah marah aku. Aku ade makcik sedare yang sentiase galakkan pemikiran aku ke arah positive. Thank ya Allah. 


Nak membina semangat bukan senang. Nak bina pemikiran positif bukan senang. Xtahu nak cakap macam mane. Memang dah ade kat Luth Mahfuz. Nauzubillah. Aku kene terus kuat. Allah x suke orang yang putus asa. Pasti ade jalan :)

3 comments:

nununlove said...

betol tuh.be strong bebeh..

lynalike said...

hehe. tengs :) (dapat nasihat dari princess nunun. wewiitt <3 )

srikandi mie said...

agree with u,..nak bina semangat bukan senang,..lagi lagi tanpa orang tersayang,..

lalala~

Daisypath Anniversary tickers