Thursday, January 27, 2011

sorry

Kehadapan rumah K-A10-01,

Lame dah x update. Diguna untuk AutoCad. Tapi sebenarnye memang aku malas on pon even dah laju. Xde sape aku nak contact dah kalau on pon.

Aku ade seorang kawan. Dia open-minded lah jugak en. Tapi aku x tahu kenape hari ni dia moody semacam ? Aku just cakap camni, kau ni kenape makin malas ni.. Aku nak suruh dia pegi kelas even dia nantok pon. Memang lah dia x cakap dia xnak pegi kelas. Tapi, ura ura x pegi kelas macam ade. Hoho. Aku salah kot, terkasar bahse ke ? 

Ntah lah. Ke sebab aku asek kenekan dia nganjing dia. Erti kata lain aku semakin berani lah nak kutuk kutuk dia. Tapi main main jewp kan ? Yelah, aku paham. Manusia kan. Ade perasaan. Kadang kadang marah, kadang kadang gumbira. Aku ni pun bile saket orang x berani nak kacau aku. Ataupun bile aku penat sangat sangat. Memang lah buat muke kan. Tapi sekarang aku dah pandai kawal sikit. Bak kate dorang aku suke buat muke STONE lagi lagi time kelas Encik Ali. Heyyy, kelas first Encik Ali jewp aku muke stone. Lepas tu layan pale otak Encik Ali tu.

Eh, lari topik pulakk. Aku just nak cakap SORRY kat orang tu. Maybe kau tido lambat kot malam tu buat AutoCad yang mule mule aku nak tolong kau tu tapi aku pening kan. Sumpah dow aku pening. Pening terlebey tdow petang tu. Lepas kau balik dari bilik aku, aku tdow kot. Nampak jewp aku gelak gelak nan adik rumah aku. Tapi hakikatnye... Biarlah dorang xpayah kenal aku sangat macam kau kenal aku kan ?

Daripada,
Rumah K-A4-04

4 comments:

Cik Miera said...

woi umah 4-04...aku wat muka stone kejap je ko dh mngelabah t****..haha..ngong..

drpada : umah 10-01

AnesLesap said...

mel...pat blek..jum kua shopping~

lynalike said...

mira : ko ke yg buat muke stone tu? wakaka.. xsangke.. xde laa, xpenah kott.. mane aku x ngelabah t****

anes : esok arr alek.. dah kat msia ea?

Ryusaki said...

hahaha..pe la korg nih

lalala~

Daisypath Anniversary tickers