Sunday, January 23, 2011

A Walk to Remember

A4-04, betol ke ? Ntah lah, panjang sangat sampai aku x hafal number rumah sendiri. Selalu panggil rumah 404 jewp. Dalam rumah ni semuaaaaaa junior part 2. Dan aku pon x terkecuali part 2. Awet mude kan. Hak hak hak. Diaorang x expect pon aku part 6. Best kot jadi senior. Ha ha ha. Sebab diaorang respect. Diaorang selalu lah refer aku jugak kan kalau pasal belajar. Tapi, aku ni.. Bukan hebat sangat pun. Dorang tanye limit, calculus. Memang malu kot. Dah lupe. He he. Fizik, electric pon aku lupe. Padahal senang lah jugak. Nampak sangat belajar untuk skor jewp. Ish ish.

Semua dalam rumah ni, Mechanical kecuali aku ngan Pika Civil. Zaza, Tourism. Aku paling suke nganjing dorang bile dorang kene study sebab test ataupun aku nak jalan jalan dorang kene duduk rumah. Time dorang nak jalan, kemaen lagi kot. Suruh aku study lah. Huk huk. Kene kire slab punyer pasal x dapat nak ikut.

Kitaorang selalu tengok movie same same. Aku rase kitaorang sem ni dapat housemate yang ngam jugak lah. Dorang ade tanye aku kalau dorang ajak aku kuar aku nak ikut x. Dorang expect aku xnak kuar nan junior arr. Aku pon macam junior, ape salahnye kan. Awet mude. Ho ho. He he.

Dorang suke tengok aku buat projek projek tu. Siap siap kan. Dorang ni banyak tanye lah. And dengar cakap aku jugak. Xketegaq sangat. Hik hik. Ramai pulak adik adik aku sem ni. Same same lah kite strive for excellent okay. He he. Nyte, esok ade kursus Construction Industry Development Board (CIBD). Bak kate dorang, alah nak dapat topi kuning bapak kitaorang pun ade. Ceit. Take care.

p/s : Dah siap kire kire, korang ? Sambil nangis nangis kot siapkan. He he.

2 comments:

Cik Miera said...

kakak amal...tak siap lagi.huhuhu..mlm td aku png pale..dush!!

lynalike said...

hoiii kak mira!! siapkan laa.. mlm ni kte nak wat cth kire steel..

lalala~

Daisypath Anniversary tickers