Wednesday, March 9, 2011

busy day

Salam,

Minggu ni dah start busy gile gile punyer. Sampai semua orang nak marah marah. Aku pon ade keje weh !! Kawal perasaan. Aku ni memang mangse orang nak marah marah pon. Xpelah kan. Sabar jewp. Tapi kalau bukan salah aku, aku lawan balik. Kalau salah aku mintak maaf banyak banyak.

Every subject ade projek. Nak wat macam mane dah final year kan. Xpenah terase beban cam gini daripada sem sem lepas. Memang tido lambat belake lepas ni. Tapi, aku x boleh x tido macam korang. Kecuali final exam lah. Aku kalau x tido lagi aku x fokus, lagi x boleh buat keje, lagi banyak salah kang calculation aku.

Sorry, aku x suke marah marah. Jadi, aku pon x suke dimarah. Xpelah, minggu ni dan seterusnye kalau aku kene marah. Aku try paham. Pressure kan. Aku ni nampak relaks jugak lah dari orang lain. Sebab aku x suke wat keje pressure pressure. Kalau aku pressure aku tido terus. Nak wat keje, kene ade mood, ye tak ?

Lepas ni dah xnak dah keluar. Dating ke hangout ke pegi makan ke. Jangan ajak aku ! Lepas diploma boleh. Kalau aku memang nak kuar, baru boleh. Hahaha. Lepas ni kene tobat ni x nak buat bende buang mase. Nak re-sit test pon aku x sempat. Nak message ayah aku lagi lah x sempat. Lain kali call terus. Senang, abesh cite. 

Till then. No pressure, work harder, play harder and s.m.i.l.e. Live life to the fullest :D

6 comments:

najihah sahami said...

yess..kalau nk wat keje kena ade mood. kalau xde mood. keje mmbuta..i loikee..

Anonymous said...

play herder??haha..ala xyah pressure da mmg u 2 kaki tido..haha

lynalike said...

najihah : hahahahaha.. dah tu.. buang mase wat keje tp x masuk2 watpe en.. tdow jewp laa..

anonymous : so???

Anonymous said...

marah nmpak..mesti goyang2 pale an..hahaha

lynalike said...

xmarah pon.. xdpt ape mrh u nie.. no feeling..

sya xi lin said...

yes, ak mmg suka marah ko... kakaka... :D

lalala~

Daisypath Anniversary tickers