Tuesday, May 17, 2011

sedey bile..

Okay, statement dia membare bare kot. Aku dah ler tengah lapar. Pastu tgh gadoh ngan abang aku pulak. Bale tol abang aku tu. 


FYI, aku memang suke stalk orang kan. Dia dah add aku. Ape salahnye nak kawan kan. Saje jek nak stalk awek member aku ni. Dia memang jeles aku ngan pakwe dia kan. Masalahnye ni semua berpunce daripada Asrar !! Dorang tengah gayut pegi sebut name aku. Mane orang tu x jeles. Aku ingat jeles sikit sikit jek. Ala, maen maen.


Aku teringin jugak nak jumpe awek member ni. Tapi si member xnak bawak pulak. Pastu si awek member wat statement macam tu. Sedey lah jugak. Sebab tu statement seorang kawen baek aku dulu yang x percaye aku. Dia ingat aku nak sangat rampas pakwe dia. Hmmm. Tolong laaa, aku marah gilek dengan ayat ni. Lain kali wat statement pikir perasaan orang. X semua Amalina macam tu. Aku pon x macam tu, aku ni just rapat dengan ramai laki jek sebab aku kasar. And dah biase family aku semua laki. Lagipun de ke laki nak perempuan kasar macam aku ni? Pikir balik. Laki nak perempuan ayu ayu jek. Xmacam aku. Papehal pon. Live life to the fullest :D

6 comments:

Cik Miera said...

beb... dia punye statement ke?la.. ape cer?aku bw tau

lynalike said...

aah.. hahaha.. xpelaa.. dah bese dah.. bese laa org xkenal aku.. kalo dy kenal aku mesti dy x rase pakwe dy akan suke aku.. kasar camni..

ir MASha said...

huhu..biasa nya yang awek2 y overreacting ni bahaya.lg2 kalau part main mnuduh.. tak salah kalau nak jeles tapi agak2 r kn.br pakwe je pn.bukan suami. p/s: a girl ade confront me ckp y sy nk rampas bf dia.. sthn lps 2,tup2 ari 2 tgk bf dia duk mgtl ngn ppuan lain..aduhai,igt g confront2 ni,nk part jd laki bini dh.. huhuhu... eh,ttb mbebel lak kt sni.hihi.sory2..

lynalike said...

hahaha.. agak laa.. bkn laki pon.. haishhh..

srikandi mie said...

buat gelak je la sis,..kite pompuan,..tak kan gado pasal sorang laki kan?,..tak mature lah macam tu,..jgn gado jgn gado,..hehe


tak pe,..awek asrar sekarang tak cakap akak pape,..HAHA!;D


on behalf of asrar;sorry,..;p

lynalike said...

xgado pon.. saje nak mrh2 sket.. pdhal xkesah pon.. bkn ade ape pon..

lalala~

Daisypath Anniversary tickers