Wednesday, June 22, 2011

kene lagikkk !

Okay aku memang rapat dengan orang cepat sangat. Member aku ramai laki lah jugak. Nak cakap aku peramah memang x lah. Dorang sume cakap dorang x berani nak tegor aku mule mule sebab muke sombong sangat. Tapi okay jek kalo dah kenal. Kan kan ? By the way, hari ni aku kene copy-paste chat aku dengan pakwe orang hantar kat e-mail dia. I don't know what the hell she wanna do. Aku harap harap dorang x gaduh sebab banyak kali aku cakap kitaorang kawan jek. Nak cakap sape pon xpayah lah kan. Untuk tujuan keselamatan. Korang bukan kenal pon. Kawan kepada kawan aku. Kawan since part 4. Naseb lah x citer ape ape pon kan. Dah name pon kawan. Bukan lah cite ape pon. Aku xde pon gedik gedik pon lah.

OMG ! Pakwe dia baru mcg aku suh jangan layan chat dia after waktu keje dia. Nset memang xpegang lah kan. Mampos aku. Xtawu nak pilih mane. Laki ke perempuan. Laki tu kawan aku. Perempuan tu kaum aku. Ape nak buat ni ? Ape nak buat ni ? Dah laa x de kedit. Eh eh, cek alek sent item kat gmail. Separuh lagik ilang seyh. Wakaka. Selamat ~

Moral of the day : Jangan kawan dengan pakwe orang lain kali ! Memang awek dorang suke tuju kat aku. Aku xnak jadi sebab untuk orang bergaduh. Lain kali sebelum nak kawan dengan laki tanyer, "awak ade awek?" erkkk. Mesti mamat tu pelik ingat aku nak ngorat dia sebab macam nak tanyer dia single ke x. Huuu. Naseb laaa Amalina. And naseb jugak kau wahai lelaki, gaduh lah. Aku xnak masuk campur. Dah lah awek dia cakap jumpe kat Shah Alam. Xtakut ah, sebab aku x de perasaan pon. Fakulti pon lain lain. Bye ! Live life to the fullest :D 

2 comments:

Cik Miera said...

alamak.. sape lak kali ni.. relaks beb.. sabar2...aku ase ko kena carik bf la..

lynalike said...

dirahsie kan.. bdk letrikk pakwe nye.. haihhhh.. aku kwn jek kott.. xde pon aku nak menggatai laa.. aku tawu org 2 ade awek.. siap tny lagik dulu.. bf? hermmmmmm, tatau laaa.. sape laa nak aku kan.. kene crk laaa bf fb kan? so, aku kwn nan pakwe org xde nak marah ek.. sbb aku ade bf.. haha

lalala~

Daisypath Anniversary tickers