Wednesday, February 9, 2011

cinta terhalang..

Inspection bilik ? Helooo, kite dah masuk universiti okay. Ingat kite ni budak budak lagi ke nak check check kemas ke x. Heyy, suke hati kite lah kan. Rumah kite, janji kite x rosakkan barang barang UiTM sudah lah.


Kolej Kristal ade inspection tadi kat floor 10. Aku floor 4 okay. Belum lagi. Ishh. Mengikut sumber sumber yang boleh dipercayai, kalau x kemas kene saman. Mahal lak tu. Satu rumah RM160. Dalam rumah ade 8 orang. Seorang RM20. Cukup makan untuk 2 hari. Meja x kemas pun kene saman. Buatnye orang tu pegi jumpe kawan kejap ke, yak yak kejap ke baru sambung study. X naye namenye ?


Pastu ade sesi perampasan barang electric. Ciss, aku dah lah memang malas nak daftar daftar barang electric ni. X amek pon lagi sticker nye. Busy kan. Satu barang electric RM10. Charger pun kene bayar gak. Sigh.


Strict gile sekarang. Dulu xde pun inspection. Xde cadar pun nak saman kot ? Ape ntah. Nak basuh macam mane ? 


Harap aku x kene. Amin. Okay lah, study study. Esok ade test Water and Waste Water Engineering. Banyaknyeeeee =.=" Bashsyar!! Hehe.

2 comments:

Cik Miera said...

aku ingat pasal kisah cinta aku..huhu..upanye ko mengingatkan aku tentang saman kt bilik aku..dush!

lynalike said...

hahahahahaha.. pasan arr tu.. tu laa, aku teringat kat ko arr nie.. naseb same kan..

lalala~

Daisypath Anniversary tickers