Tuesday, February 15, 2011

mahligai syahdu

Salam maulidul rasul !


Hari ni cuti ye kawan kawan. Cuti maulidul rasul ye. Apekah aktiviti anda ? Meluangkan masa bersama keluarga ? Family first, semakin hari semakin sayang ( advertistment kat lori anta makanan kat kolej time tengah buat keje kat dm semalam, tu pon aku nak citer kan ? sukehati aku lah ! ) Ataupun anda ingin meluangkan masa dengan kawan kawan ? Ataupun kekasih tercinta. Yang pasti aku meluangkan masa dengan pakwe lah beb. Haha. Sebab hari khamis ni, aku nak jumpe pak mak mertua aku. Kene lah plan bersama sama pakwe aku kan ? Eh, sape pulak pakwe aku kan ? Haaa, nanti aku bagitahu lah.


Eh, lame kan aku x update ? Ape lagik ? Internet slow laa. And busy lah ! Semalam, isnin lecturer fka semua ade meeting. Yes, maksud nye ape ? Cuti lagik lah kan satu hari. Isnin lepas audit datang fka. Cuti gak. Haha. Kali ni best. Sebab isnin selase cuti. Rabu pulak kelas pukul 4 petang. Jangan jeles ye adik adik. Tapi, tapi !! Malangnye semalam iaitu isnin, macam x cuti kot. !@#$%^&*() Tension aku ! Sebab sebab, nak kene siapkan fyp (final year project). Nak design steel beam lah, nak design reinforce concrete beam lah. Tapi keje aku semalam buat steel beam jewp. Tu pon dah amek satu hari. Gile loser kau Amalina. Hahaha.


Okay, aktiviti aku yang menarik hari ni tadi. Bersama sama dengan pakwe. Huishhh, aku ramai pakwe. Orang hot kan. Bahahaha. Aku nak dating dengan pakwe aku name dia Civil Engineering Design Project lah. Ishh, kau pikir ape ? Hari kames ni yang nak jumpe mak pak mertua tu nak jumpe dengan test 1 subject ni lah. Aku baru lepas mengira ngira ni. Tapi, bukan nan pakwe ni jewp. Pakwe len gak. Kene bahagi dengan seadil adil nye. I love you all. Wewitt ~ 


Aktiviti aku yang sebenar sebenar nye selain tu. Rase nye ade orang ajak aku pegi makan Tutti Frutti kat Pulau. Yes, ade orang belanje. Xde maknenye dia nak blanje. Nak laaa rase jugak kan. Xpenah. Pegi pulau lagik ? Haish Amalina ni, asek berjalan jewp. 


Member kelas pulak ajak pegi Padang Besaqq. Xkuase aku nak pegi lagik. Lagi lagi nak tests ni. Amek mase satu hari pulak nak pegi sane. Len kali jewp laa geng. Korang enjoy k. Memang lah nak sangat pegi, tapi ape kan daye aku xpandai. Tests aku next week stret seminggu tu. Ni name nye student. Xpuas ati tol lah universiti ni suke wat tests dekat dekat. Dia x tahu ke students dia pressure. Pastu xleh skor. Pastu reputasi kamu jugak menjunam jatuh. Yelah, orang pressure jewp orang pegi keluar, karok ke jalan jalan ke. Walaupon esoknye test lagik. Sape tahan beb. Lagi lagi soalan susah. Ishh. 


Xpelah kan. Wish aku gudluck. ;) Live life to the fullest.

2 comments:

Cik Miera said...

jom date....!! haha

lynalike said...

jum.. nan pakwe2 kte.. hahaha

lalala~

Daisypath Anniversary tickers